Skierowanie na leczenie w GCR "Repty"
Dokumenty GCR Repty
Skierowanie na płatne turnusy rehabilitacyjne
Dokumenty GCR Repty
Wniosek o udostępnienie dokumentacji medycznej
Dokumenty GCR Repty
Pouczenie o udostępnieniu dokumentacji medycznej
Dokumenty GCR Repty
Wniosek o udostępnienie informacji publicznej
Dokumenty GCR Repty
Zasady dostępu do informacji publicznej
Dokumenty GCR Repty
Skierowanie na rehabilitację chorych ze śpiączką
Gcr ReptyGórnośląskie Centrum Rehabilitacji ReptyBiuletyn Informacji Publicznej
Informacje dla mediów

Dla mediów

Zakończono rozbudowę specjalistycznego szpitala rehabilitacyjnego

Po niespełna dwóch latach od wmurowania aktu erekcyjnego w Górnośląskim Centrum Rehabilitacji "REPTY" w Tarnowskich Górach oddano do użytku nowy pawilon szpitala przeznaczony dla 270 pacjentów oddziałów rehabilitacji kardiologicznej. Uroczystość odbyła się 29 maja bieżącego roku. Gospodarz ceremonii, p.o. Dyrektora

Gabinety fizjoterapeutyczne ruszają.

Od dnia 22.05.2019r zabiegi fizjoterapeutyczne w Górnośląskim Centrum Rehabilitacji "Repty" są realizowane z niewielkimi ograniczeniami. Szczegółowych informacji udziela pacjentom sekretariat Zastępcy Dyrektora ds. Fizjoterapii pod numerem tel. 32 3901460 lub 32 3901461.
informacje rzecznika

Diamentowe Czepki przyznane pielęgniarkom z GCR "Repty"

W trakcie obchodów Międzynarodowego Dnia Pielęgniarki20 maja 2019r w Teatrze Rozrywki w Chorzowie przyznano statuetki "Diamentowy Czepek" . To wyróżnienie przyznawane pielęgniarkom, będącym wzorem w poszanowaniu i szerzeniu zasad etyki zawodowej, wzorowo wypełniającym obowiązki zawodowe, angażującym się na rzecz integracji

Nagrody Hipokrates 2019