Skierowanie na leczenie w GCR "Repty"
Dokumenty GCR Repty
Skierowanie na płatne turnusy rehabilitacyjne
Dokumenty GCR Repty
Wniosek o udostępnienie dokumentacji medycznej
Dokumenty GCR Repty
Pouczenie o udostępnieniu dokumentacji medycznej
Dokumenty GCR Repty
Wniosek o udostępnienie informacji publicznej
Dokumenty GCR Repty
Zasady dostępu do informacji publicznej
Dokumenty GCR Repty
Skierowanie na rehabilitację chorych ze śpiączką
Gcr ReptyGórnośląskie Centrum Rehabilitacji ReptyBiuletyn Informacji Publicznej
Informacje dla mediów

Dla mediów

GCR "Repty" partnerem Akademii Polonijnej

1 października tego roku Rektor Akademii Polonijnej w Częstochowie ks. prof. dr hab. dr c. Andrzej Kryński oraz Podsekretarz Stanu Ministerstwa Zdrowia Maciej Miłkowski w obecności zaproszonych gości oraz partnerów projektu: Górnośląskiego Centrum Rehabilitacji "Repty" oraz Wojewódzkiego Szpitala Specjalistycznego w

Rozbudowa specjalistycznego szpitala rehabilitacyjnego GCR REPTY - MINĄŁ ROK

Informacja prasowa z dn. 10.07.2018 Rozbudowa specjalistycznego szpitala rehabilitacyjnego GCR "REPTY" -MINĄŁ ROK Pobyt w szpitalu to dla pacjenta zawsze traumatyczne przeżycie, związane z koniecznością adaptacji do wymuszonych ograniczeniami sanitarnymi oraz niepełnosprawnością warunkami. Chcąc wyjść naprzeciw oczekiwaniom pacjentów kierownictwo GCR

Czarny protest

Informacja prasowa nr 3 z dn. 29.06.2018 W dniu dzisiejszym w Górnośląskim Centrum Rehabilitacji "Repty" w Tarnowskich Górach Porozumienie Zawodów Medycznych przeprowadziło akcję protestacyjną pod hasłem "CZARNY PIĄTEK - czujemy się oszukani". W proteście uczestniczyli fizjoterapeuci (grupa zawodowa licząca ponad

Prawo wykonywania zawodu fizjoterapeuty

Informacja prasowa nr 2 z dn. 15.06.2018 dot. prawo wykonywania zawodu fizjoterapeuty Od dnia 1 czerwca 2018 r.,żadna osoba udzielająca świadczeń zdrowotnych z zakresu fizjoterapii nie może być zatrudniona lub prowadzić działalności gospodarczej, jeżeli nie będzie wpisana do Krajowego Rejestru

Solary

SP ZOZ ,,Repty" Górnośląskie Centrum Rehabilitacji im. gen. Jerzego Ziętka w Tarnowskich Górach od 2000 roku realizuje wiele projektów termomodernizacyjnych. Aktualnie trwają prace związane z montażem instalacji układu solarnego przeznaczonego do podgrzewania ciepłej wody użytkowej . Kolektory słoneczne o pow.
Wstecz 4 Dalej

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO), informujemy, że Administratorem Państwa danych osobowych jest firma SP ZOZ "REPTY" Górnośląskie Centrum Rehabilitacji, ul.Śniadeckiego 1, 42-604 Tarnowskie Góry. Przetwarzanie Państwa danych osobowych będzie się odbywać na podstawie art. 6 RODO w celach statystycznych i analizowaniu ruchu na stronie internetowej. Profilowanie używane jest w Google Analytics, Google AdWords. Dane będą przechowywane przez okres od 30 dni do 5 lat. Mogą Państwo zablokować tę opcję samodzielnie w ustawieniach przeglądarki. Strona wykorzystuje pliki cookies.Akceptuję